ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το προφίλ της εταιρείας VALES

Δεν υπάρχουν μυστικά για την επιτυχία.
Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και φυσικά…
να μαθαίνεις από τα λάθη!

favicon
vales

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της επαγγελματικής ένδυσης & αξεσουάρ που εξυπηρετούν την εμφάνιση και προστασία του επαγγελματικού εργατικού προσωπικού.

Τα θεμέλια μπήκαν πριν από 60 χρόνια, όταν ξεκίνησε η εμπορία υφασμάτων και κατόπιν η κατασκευή, πώληση και εξαγωγή έτοιμων ενδυμάτων. Η φυσική εξέλιξη για τα εξειδικευμένα ρούχα βασίστηκε στην έρευνα και την ανάγκη της συγκεκριμένης αγοράς τα τελευταία 20 χρόνια.

Ως 3η γενιά είμαστε στην ευχάριστη θέση να εξυπηρετούμε μεγάλο εύρος προϊόντων όπως: μπλούζες, παντελόνια, πουκάμισα, κοστούμια, γιλέκα, ποδιές, καπέλα, γραβάτες, φουλάρια, μπουφάν, πετσέτες, σεντόνια και πολλά άλλα. Αποτυπώνουμε το λογότυπο της κάθε επιχείρησης σε όλα τα είδη ρουχισμού και αξεσουάρ. Επιπλέον είμαστε ευέλικτοι στο να κατασκευάσουμε ρούχα κατά παραγγελία, ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη.

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό καθώς και οι έμπιστοι συνεργάτες μας συμβάλλουν στην υλοποίηση κάθε ιδέας προσαρμόζοντας την κομψή εμφάνιση με την πρακτικότητα και ανθεκτικότητα των ρούχων. Δίνουμε έμφαση στην οικολογική σύνθεση των υφασμάτων, διατηρώντας πάντα τη σχέση ποιότητας – τιμής. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε έχουν τις κατάλληλες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις από τον διεθνή αρμόδιο οργανισμό.

Η ικανοποίηση των ήδη καταξιωμένων πελατών μας σε Ελλάδα και Κύπρο, μας βοήθησε στην επέκταση και σε άλλες χώρες όπως Γερμανία, Γαλλία, Ελβετία, Αυστρία.

Στόχος μας είναι να δώσουμε προοπτική και όραμα στον κάθε επαγγελματία να πρωτοπορήσει, αναβαθμίζοντας το επαγγελματικό ένδυμα. Ευελπιστούμε σε αμοιβαίες συνεργασίες ώστε να παρέχουμε στον πελάτη χαμηλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση, φινέτσα, και πάνω απ’όλα ποιότητα με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

60

Χρόνια παρουσία

500+

Ικανοποιημένοι πελάτες

1650+

Ολοκληρωμένα projects

2022

και συνεχίζουμε