Επιστροφές προϊόντων στην VALES

Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να μας ενημερώσετε εντός (3) ημερών από την παραλαβή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@vales.gr συμπληρώνοντας τον αριθμό παραγγελίας & το τηλέφωνο επικοινωνίας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 783994 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-17:00).

Προϋποθέσεις επιστροφής:

 • το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί
 • η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (10) ημερολογιακών ημερών
 • το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ)
 • και να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους για τους παρακάτω λόγους:

 1. ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της VALES σας παραδόθηκαν προϊόντα σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας. Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα.
 2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του. Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα.
 3. ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να επικοινωνήσετε απ’ ευθείας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 2310 783994. Την επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνεστε εσείς.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 231 783994.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης, μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί. *(δεν επιστρέφονται χρήματα παρά μόνο εκδίδεται πιστωτικό παραστατικό με την αξία του προϊόντος και ισχύει για 60 ημέρες από την ημέρα της επιστροφής.