Προφίλ Εταιρείας

 

Η Εταιρεία VALES δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής ένδυσης ,υπόδησης , αξεσουάρ και παρεμφερών ειδών ιματισμού , που εξυπηρετούν στην εμφάνιση και προστασία εργατικού προσωπικού.

Τα θεμέλια της εταιρείας μπήκαν πριν από 60 χρόνια , όταν ξεκίνησε η εμπορία υφασμάτων και κατόπιν η κατασκευή , πώληση και εξαγωγή έτοιμων ενδυμάτων .Η φυσική εξέλιξη για τα εξειδικευμένα ρούχα βασίστηκε στην έρευνα και την ανάγκη της συγκεκριμένης αγοράς τα τελευταία 20 χρόνια.

Ως Τρίτη γενιά είμαστε στην ευχάριστη θέση να εξυπηρετούμε μεγάλο εύρος προϊόντων όπως : μπλούζες , παντελόνια , πουκάμισα , κοστούμια , γιλέκα , ποδιές , καπέλα , γραβάτες , φουλάρια , μπουφάν , πετσέτες , σεντόνια και πολλά άλλα. Αποτυπώνουμε το λογότυπο της κάθε επιχείρησης σε όλα τα είδη ρουχισμού και αξεσουάρ. Επιπλέον είμαστε ευέλικτοι στο να κατασκευάσουμε ρούχα κατά παραγγελία , ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη.

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό καθώς και οι έμπιστοι συνεργάτες μας συμβάλλουν στην υλοποίηση κάθε ιδέας προσαρμόζοντας την κομψή εμφάνιση με την πρακτικότητα και ανθεκτικότητα των ρούχων. Διατηρώντας πάντα την σχέση τιμής – ποιότητας δίνοντας μεγάλη έμφαση στην οικολογική σύνθεση των υφασμάτων ,καθώς και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης , μας έχουν καταστήσει ελκυστικούς στον χώρο. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε έχουν τις κατάλληλες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις από τον διεθνή αρμόδιο οργανισμό.

Η ικανοποίηση των ήδη καταξιωμένων πελατών μας σε Ελλάδα και Κύπρο , μας βοήθησε στην επέκταση και σε άλλες χώρες όπως Γερμανία , Γαλλία , Ελβετία , Αυστρία.

Ο στόχος της εταιρείας μας είναι να διευρύνουμε το πελατολόγιο μας και να δώσουμε προοπτική και όραμα στον κάθε επαγγελματία να πρωτοπορήσει , αναβαθμίζοντας το επαγγελματικό ένδυμα . Ευελπιστούμε σε αμοιβαίες συνεργασίες ώστε να παρέχουμε στον πελάτη χαμηλές τιμές , άμεση εξυπηρέτηση , φινέτσα , και πάνω απ’όλα ποιότητα με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο .